">
Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna IK Konståkning

Följ

Eskilstuna IK Konståkning

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Eskilstuna IK Konståkning
Välj grupp

Engagemang

Ulrika Almroth Ordförande
3 kommentarer
 • 16 apr Clara Westerberg

  Extremt tråkigt med passivt aggressiva lappar, tycker inte vi ska sysslar med sånt i den här klubben.

  Jag vill säga tack för allt ni i kommittén gör och all den tid ni lägger ner, jag vet att det är oerhört mycket och att det mesta inte syns. Om något så vill jag uppmana dem som inte är med i kommittén, eller som bidrar på annat sätt, att själva ta initiativ, bidra och ”ta hand om” klubben på det sätt man kan genom handling. Det är lätt att påpeka saker som inte funkar och en helt annan att ta ansvar och försöka göra något åt det.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 apr Fredrik Andersson

  Jag vet inte syftet med lappen. Kanske är det till och med en intresseanmälan att vilja ta hand om hemsidan? I vilket fall är det jag som hanterar det tekniska kring hemsidan i dag även om det är betydligt mindre att göra i dag med den nya plattformen men jag har lagt otaliga timmar på den gamla hemsidan och mycket jobb på att flytta innehåll till den nya plattformen under laget.se. Eventuella synpunkter på hemsidan går alldeles utmärkt att mejla till mig. Tas tacksamt emot så att den kan bli bättre. Samma sak om man vill hjälpa till. Min adress finns synlig om man loggar in på laget.se.

  Till Ulrika: Hoppas att du inte avgår, du och kommittén gör ett fantastiskt jobb!

  Till övriga föräldrar: Klubben överlever endast om vi hjälps åt!

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 apr Jeanette Dontoni

  Som sagt ovan så är föreningar ideella och vill verkligen tacka alla som engagerar sig, kommittén och Ulrika gör ett toppenjobb. Utan de, ingen konståkning. Hjälps fler åt så blir det både enklare och roligare.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in